Unt de corp bio pe baza de Hibiscus si ulei de argan (indicat pentru prevenirea vergeturilor si ameliorarea lor)

Unt de corp pe baza de Hibiscus si ulei de argan. Ingredientele active ale extractului de Hibiscus confera acestui unt, proprietati de protectie care contribuie la imbunatatirea semnificativa a hidratarii si elasticitatii pielii. Uleiul de argan combinat cu Hibiscus si cu uleiul de susan, genereaza o formula eficienta care hraneste profund si reconstruieste, pielea devenind elastica, neteda si matasoasa. Acest unt este indicat pentru pielea normala si pielea foarte uscata. Avand ingrediente ce provin din Agricultura biologica certificata, poate fi folosit cu succes si de catre femeile insarcinate. Este indicat pentru prevenirea vergeturilor, ameliorarea acestora si in vederea elasticizarii pielii. Gramaj 150 ml. Pret 60 ron plus taxe de transport. Pentru comenzi puteti sa ne scrieti la adresa de mail office@biovivo.ro.
unt de corp Eco Pure
Acest articol a fost publicat în Cosmetice, Cosmetice pentru corp și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Unt de corp bio pe baza de Hibiscus si ulei de argan (indicat pentru prevenirea vergeturilor si ameliorarea lor)

  1. Organic choices in my life zice:

    Reblogged this on Choices in my life.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s