Masca de relaxare cu argila, energizata cu cristale din pietre pretioase de Cristale de Roca – din gama de cosmetice naturale fitoterapeutice HELIOS

Produsele naturale HELIOS, au trei caracteristici principale ce le fac total diferite de cosmeticele naturale obisnuite:

–          Plantele din care sunt obtinute, sunt cultivate in agricultura biodinamica prin stravechiul procedeu circular, cunoscut si sub numele de Mandala.

–          Uleiurile esentiale si extractele, obtinute din plantele cultivate in Sistem Mandala, sunt realizate prin proceduri manuale, astfel incat plantele sa nu sufere iar produsul final sa pastreze vie esenta plantelor.

–          Inainte de a fi introduse in produsul cosmetic, uleiurile esentiale si extractele din plante sunt energizate cu cristale naturale din pietre pretioase, ce transmit astfel produsului cosmetic energia lor divina.

Masca de relaxare cu argile HELIOS este destinata atat pentru tratamentul corpului fizic cat si pentru tratatamentul corpului subtil. Pentru acest motiv procedura de aplicare pe corpul fizic va trebui sa fie insotita si de o procedura speciala de tratament al corpului subtil. Fitonutrienti: tropaeolum majus,(Condurul Doamnei) – regenerant al pielii, hibiscus syriacus, ulei de lavandula officinalis; argila verde (revigoranta si si mineralizanta) si argila alba (mineralizanta).

Cristal energizant: Cristalul de roca, varietate de quart alb, transparent, face conversia inaltei frecvente cosmice in frecventa aurei pentru a dizolva energia negativa. Face posibila incarcarea corpului subtil (aura) cu energie pozitiva la nivelul tuturor chakrelor dar in special la nivelul chakrei coroana, datorita culorii alb transparente a cristalului
Terapia corpului fizic: Dupa spalare si uscare, umeziti zona de tratament si intindeti un strat subtire de crema; dupa ce s-a uscat, spalati cu apa; datorita delicatetii sale, lasa o senzatie placuta de curatare, fara a irita pielea; nu folositi pe rani deschise; adecvata atat pentru fata cat si pentru corp. Protejeaza, regenereaza, calmeaza, lasand pielea neteda si parfumata. Folosita în fiecare zi, constituie un optim balsam de netezire a pielii. Indicata pentru piele hipotonica, piele stresata, deficit circulatoriu localizat, piele grasa si cu productie ridicata de sebum.
Terapia corpului subtil: Relaxare totala timp de cateva minute, vizualizare chakra coroana si apoi chakra din zona in care se aplica crema relaxanta. Se invoca rugaciunea de chemare a razelor de lumina alba, in timpul procedurii si cateva minute dupa, timp in care vom vizualiza si curgerea razelor de lumina alba. Cuartul alb energizant, amplifica si transmite fluxuri de energie pozitiva cu inalta vibratie catre toate chakrele dar se armonizeaza in special cu chakra coroana. Lumina chemata prin rugaciune si amplificata de cristalul de cuart, dizolva energiile negative din corpul subtil.

Rugaciune meditativa pentru constiinta spirituala: Coboara, lumina alba pura, patrunzand in toate nivelurile constiintei mele si elimina toata falsitatea si toate pretentiile, astfel incat sa pot dobandi o cunoastere spirituala profunda a adevaratei mele relatii cu Divinitatea

Gramaj 125 gr. Pret 100 ron. Pentru comenzi scrieti la adresa mail: ofice@biovivo.ro.

argilla dermodistensiva

 

 

 

 

 

Cristal de roca

Acest articol a fost publicat în Cosmetice, Cosmetice pentru ten și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Masca de relaxare cu argila, energizata cu cristale din pietre pretioase de Cristale de Roca – din gama de cosmetice naturale fitoterapeutice HELIOS

  1. Organic choices in my life zice:

    Reblogged this on Choices in my life.

    Apreciază

  2. Pingback: UPDATE CONCURS CU PREMII „MENS SANA ÎN CORPORE SANO” -Cosmetice sănătoase din gama Helios | biovivoblog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s