Crema protectoare pentru maini, energizata cu cristal de cuart roz – din gama de cosmetice naturale fitoterapeutice HELIOS

 Produsele cosmetice naturale fitoterapeutice HELIOS , au trei caracteristici principale ce le fac total diferite de produsele cosmetice naturale obisnuite:

–          Plantele din care sunt obtinute, sunt cultivate in agricultura biodinamica prin procedeul stravechi circular, cunoscut si sub numele de Mandala.

–          Uleiurile esentiale si extractele, obtinute din plantele cultivate in Sistem Mandala, sunt realizate prin proceduri manuale, astfel incat plantele sa nu sufere iar produsul final sa pastreze vie esenta plantelor.

–          Inainte de a fi introduse in produsul cosmetic, uleiurile esentiale si extractele din plante sunt energizate cu cristale naturale din pietre pretioase, ce transmit astfel produsului cosmetic energia lor divina.

Crema protectoare pentru maini HELIOS este destinata atat pentru tratamentul corpului fizic cat si pentru tratatamentul corpului subtil. Pentru acest motiv procedura pentru aplicare pe corpul fizic va trebui sa fie insotita si de o procedura speciala de tratament al corpului subtil.

Ingrediente: Uleiul Rosa Mosqueta, Condurul Doamnei, extract de ruscus si ulei de
morcovi. Uleiuri esentiale rozmarin si iris.

Cristal energizant: Cuartul roz – trezeste sentimentele si dragostea pentru viata,
actioneaza pe chakra inimii, favorizand circulatia energetica in acest centru.
Terapia corpului fizic: Intindeti pe piele cu grija, masand pana se absoarbe complet. Hidrateaza, si calmeaza pielea supusa la stresul evenimentelor meteorologice, protejeaza impotriva efectelor frigului asupra circulatiei sanguine. Netezeste, tonifica si hraneste pielea prin stimularea capacitatii de adaptare si de aparare. Este indicata pentru pielea uscata, crapata, expusa la evenimente stresante.
Terapia corpului subtil: Relaxare totala timp de cateva minute, vizualizare chakra inimii. Se invoca o rugaciune meditativa de chemare  a razelor de lumina roz , in timpul aplicarii cremei si cateva minute dupa, timp in care vom vizualiza si curgerea razelor de lumina roz. Energia pura a cuartului roz, amplifica lumina invocata si impreuna actioneaza pe chakra inimii si elibereaza corpul emotional de sentimentele de aroganta si superioritate aducand mai multa compasiune si intelegere pentru ceilalti.

Rugaciune meditativa pentru smerenie spirituala: Coboara, raza roz aprins a iubirii spirituale si adu-mi mai multa compasiune si intelegere pentru ceilalti, eliberandu-ma de toate sentimentele de aroganta sau superioritate si insufland smerenia spirituala in toate nivelurile fiintei mele.

Gramaj 50 ml. Pret 84 ron plus taxe de transport. Pentru comenzi scrieti la adresa de mail office@biovivo.ro.

bcrema mani

 

 

 

 

 

cuart roz

Acest articol a fost publicat în Cosmetice, Cosmetice pentru corp și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s