Ulei de masaj cu arnica, energizat cu cristale din pietre pretioase de Ametist – din gama de cosmetice naturale fitoterapeutice HELIOS

Produsele naturale HELIOS, au trei caracteristici principale ce le fac total diferite de cosmeticele naturale obisnuite:

–          Plantele din care sunt obtinute, sunt cultivate in agricultura biodinamica prin stravechiul procedeu circular, cunoscut si sub numele de Mandala.

–          Uleiurile esentiale si extractele, obtinute din plantele cultivate in Sistem Mandala, sunt realizate prin proceduri manuale, astfel incat plantele sa nu sufere iar produsul final sa pastreze vie esenta plantelor.

–          Inainte de a fi introduse in produsul cosmetic, uleiurile esentiale si extractele din plante sunt energizate cu cristale naturale din pietre pretioase, ce transmit astfel produsului cosmetic energia lor divina.

Uleiul natural de masaj cu arnica HELIOS este destinat atat pentru tratamentul corpului fizic cat si pentru tratatamentul corpului subtil. Pentru acest motiv procedura de aplicare pe corpul fizic va trebui sa fie insotita si de o procedura speciala de tratament al corpului subtil.

Fitoderivati : ulei de migdale dulci, ulei din seminte de struguri, extract de arnica montana,
extract de coada soricelului, extract de galbenele si extract de musetel. Uleiuri esentiale:
coada soricelului, lavanda si musetel.

Cristal energizant: Ametist – varietate de cuart violet cu straturi concentrate de culoare purpurie. Ajută la depășirea dezechilibrelor de gândire, care pot duce la disfunctii nervoase a glandei hipofize. Crește abilitățile de concentrare și raționament care dezvoltă intuiția și
receptivitatea. La nivel fizic Ametistul ajută la reumatism si dezumflarea picioarelor,
amelioreaza durerile de cap. Chakra corespondenta: VI „Frontala”.

Terapia corpului fizic : Se utilizeaza atat pentru automasaj cat si pentru masaj profesional. Este un adjuvant cosmetic in tratamentul vanatailor, contracturilor, crampelor musculare, entorselor, luxatiilor, torticolisului. Imbogatit si cu ulei de migdale dulci ce reda pielii netezimea si aspectul catifelat al pielii. Indicat pentru toate tipurile de piele, stari de tensiune, stres si hipertonicitate, durere ca rezultat al traumatismelor sau contuziilor. Se maseaza usor zonele dureroase sau contractate ale corpului; pentru un efect relaxant si hidratant, se maseaza  corpul dupa baie sau dus; datorita continutului de arnica si de uleiuri esentiale, nu se utilizeaza pe pielea ce prezinta leziuni.
Terapia corpului subtil: relaxare totala timp de cateva minute, vizualizare chakra frontala si apoi chakra din zona in care se aplica masajul. Se invocao rugaciune meditativa de chemare  a razelor de lumina violet , in timpul procedurii de masaj si cateva minute dupa, timp in care vom vizualiza si curgerea razelor de lumina violet. Energia pura a pietrei pretioase amplifica lumina invocata si aduce pacea spirituala, indepartand suferinta.

Rugaciune meditativa pentru pace spirituala Coboara raza violet a pacii, in toti centrii mei, mai ales in centrul frontal si centrul inimii, linistindu-mi sufletul si patrunzand in toate aspectele fiintei mele, indepartand suferinta si ridicandu-mi constiinta pana la o stare de armonie si pace.

Gramaj 125 ml. Pret 95 ron plus taxe de transport. Pentru comenzi scrieti la adresa de mail office@biovivo.ro.

Olio Arnica

 

 

 

 

 

 

ametist

Acest articol a fost publicat în Cosmetice, Produse pentru masaj și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Ulei de masaj cu arnica, energizat cu cristale din pietre pretioase de Ametist – din gama de cosmetice naturale fitoterapeutice HELIOS

  1. Organic choices in my life zice:

    Reblogged this on Choices in my life.

    Apreciază

  2. BUTUC MIHAELA zice:

    uleiul de masaj respecta modul de viata BIO VIVO pentru ca elementele din compozitia lui sunt din natura, netratate, neafectate, nemodificate, prelucrarea lor se face natural – nu cu tehnologie – apoi toate sunt incarcate energetic. Astfel, uleiul vindeca nu doar corpul fizic ci si pe cel spiritual.

    Apreciat de 1 persoană

  3. Pingback: UPDATE CONCURS CU PREMII „MENS SANA ÎN CORPORE SANO” -Cosmetice sănătoase din gama Helios | biovivoblog

  4. Pingback: Premiile juriului merg la… | biovivoblog

Lasă un comentariu