Gel de dus delicat pe baza de echinacea, pentru copii si adulti, energizat cu cristal Obsidian – din gama de cosmetice naturale fitoterapeutice HELIOS

 Produsele cosmetice naturale fitoterapeutice HELIOS , au trei caracteristici principale ce le fac total diferite de produsele cosmetice naturale obisnuite:

–          Plantele din care sunt obtinute, sunt cultivate in agricultura biodinamica prin procedeul stravechi circular, cunoscut si sub numele de Mandala.

–          Uleiurile esentiale si extractele, obtinute din plantele cultivate in Sistem Mandala, sunt realizate prin proceduri manuale, astfel incat plantele sa nu sufere iar produsul final sa pastreze vie esenta plantelor.

–          Inainte de a fi introduse in produsul cosmetic, uleiurile esentiale si extractele din plante sunt energizate cu cristale naturale din pietre pretioase, ce transmit astfel produsului cosmetic energia lor divina.

Gelul de dus delicat HELIOS este destinat atat pentru tratamentul corpului fizic cat si pentru tratatamentul corpului subtil. Pentru acest motiv procedura pentru aplicare pe corpul fizic va trebui sa fie insotita si de o procedura speciala de tratament al corpului subtil.

Ingrediente : Contine tensioactivi naturali, ingredientul activ fiind extractul de propolis ce are proprietati antibiotice, antibacteriene si antifungice. Fitoderivati: echinaceea, salvie, ulei de Rosa Mosqueta, galbenele si extract de nalba.

Terapia corpului fizic : Gelul detergent, respecta umiditatea naturala a pielii si nu afecteaza stratul de lipide. Este adecvat pentru utilizare frecventa de catre adulti si copii si pentru ingrijirea zilnica a pielii uscate, sensibile, alergice si iritate. Datorita proprietatilor deosebite ale galbenelelor si ale echinaceei, este ideal pentru curatarea in profunzime a fetei si a zonelor intime. Este indicat pentru toate tipurile de piele, curata complet in profunzime suprafata pielii si asigura protectie impotriva agentilor externi.
Terapia corpului subtil: Relaxare totala timp de cateva minute, vizualizare chakra coroana si apoi chakra din zona in care se aplica gelul. Se invoca o rugaciune meditativa de chemare  a razelor de lumina aurie, in timpul aplicarii gelului si cateva minute dupa, timp in care vom vizualiza si curgerea razelor de lumina aurie. Energia pura a pietrei pretioase de Obsidian, amplifica lumina invocata si impreuna elimina din corpul subtil blocajele de energie cauzate de excesele de emotii negative si ajuta la schimbarea modului de comportament si la intelegere la nivel emotional.

Rugaciune meditativa pentru forta interioara Coboara , raza aurie a luminii intelepciunii si patrunde in toate aspectele fiintei mele, aducandu-mi forta interioara, increderea, curajul, credinta divina si cunoasterea launtrica, pentru a ma scoate din starile negative ale constiintei, fiindca sunt in uniune dinamica cu Tine.

Gramaj 300 ml. Pret 84 ron plus taxe de transport. Pentru comenzi scrieti la adresa de mail office@biovivo.ro.

 

Detergente Igienizante Protettivo
Acest articol a fost publicat în Cosmetice, Igiena personala și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Gel de dus delicat pe baza de echinacea, pentru copii si adulti, energizat cu cristal Obsidian – din gama de cosmetice naturale fitoterapeutice HELIOS

  1. Organic choices in my life zice:

    Reblogged this on Choices in my life.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s