Gel de dus regenerant cu Rosa Mosqueta, energizat cu cristal de Rubin rosu – din gama de cosmetice naturale fitoterapeutice HELIOS

Produsele cosmetice naturale fitoterapeutice HELIOS , au trei caracteristici principale ce le fac total diferite de produsele cosmetice naturale obisnuite:

–          Plantele din care sunt obtinute, sunt cultivate in agricultura biodinamica prin procedeul stravechi circular, cunoscut si sub numele de Mandala.

–          Uleiurile esentiale si extractele, obtinute din plantele cultivate in Sistem Mandala, sunt realizate prin proceduri manuale, astfel incat plantele sa nu sufere iar produsul final sa pastreze vie esenta plantelor.

–          Inainte de a fi introduse in produsul cosmetic, uleiurile esentiale si extractele din plante sunt energizate cu cristale naturale din pietre pretioase, ce transmit astfel produsului cosmetic energia lor divina.

Gelul de dus restructurant HELIOS este destinat atat pentru tratamentul corpului fizic cat si pentru tratatamentul corpului subtil. Pentru acest motiv procedura pentru aplicare pe corpul fizic va trebui sa fie insotita si de o procedura speciala de tratament al corpului subtil.

Fitoderivati: ulei de Rosa Mosqueta, extract de Condurul Doamnei si extract de nalba. Uleiuri esentiale continute: ulei esential de Hibiscus si ulei esential de Smirna. Ingredientul principal este mierea ce are  proprietati emoliente.

Cristal energizant: Rubinul rosu – a fost întotdeauna considerat piatra de pasiune,
succes și putere. În terapia cu cristale este folosit pentru a regenera inima și sângele.
Face pe oameni mai eficienti prin eliminarea oricaror impulsuri auto-distructive. Crește
rezervele de energie în organism.Chakra  corespunzătoare: I și II „, „Radacina” si „Sacrala”
Terapia corpului fizic: Confera fermitate si reda elasticitate pielii, continand extract de Rosa Mosqueta, ce regenereaza profund pielea si energizeaza intregul corp. Este indicat pentru piele atonica, matura, destructurata, uscata, deshidratata, laxitate tegumentara si pete ale pielii.
Terapia corpului subtil: relaxare totala timp de cateva minute, vizualizare chakra radacina, respectiv chakra sacrala si apoi chakra din zona in care se aplica gelul. Se invoca o rugaciune meditativa de chemare  a razelor de lumina rosu – portocaliu, in timpul aplicarii gelului si cateva minute dupa, timp in care vom vizualiza si curgerea razelor de lumina rosu-portocaliu. Energia pura a pietrei pretioase de rubin rosu amplifica lumina invocata si impreuna, elimina impulsurile auto – distructive din corpul subtil si cresc rezervele de energie in organism. Indicat pentru terapie zilnica.
Rugaciune meditativa pentru purificarea de griji Coboara flacara rosu – portocalie si elibereaza-ma de toate obiceiurile mele referitoare la griji, nelinisti si suparari, trimitand acesti atomi negrii si gri in regnul mineral, pentru a fi dizolvati in lumina.

Gramaj 250 ml. Pret 73 ron plus taxe de transport. Pentru comenzi scrieti la adresa de mail office@biovivo.ro.

Bagnodoccia Rigenerante

 

 

 

 

 

 

ruby-deep-red-sri-lanka-g

Acest articol a fost publicat în Cosmetice, Igiena personala și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Gel de dus regenerant cu Rosa Mosqueta, energizat cu cristal de Rubin rosu – din gama de cosmetice naturale fitoterapeutice HELIOS

  1. Organic choices in my life zice:

    Reblogged this on Choices in my life.

    Apreciază

  2. Pingback: UPDATE CONCURS CU PREMII „MENS SANA ÎN CORPORE SANO” -Cosmetice sănătoase din gama Helios | biovivoblog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s