Gel de dus tonifiant cu extracte de feriga si iedera, energizat cu cristal de Topaz Imperial – din gama de cosmetice naturale fitoterapeutice HELIOS

 Produsele cosmetice naturale fitoterapeutice HELIOS, au trei caracteristici principale ce le fac total diferite de produsele cosmetice naturale obisnuite:

–          Plantele din care sunt obtinute, sunt cultivate in agricultura biodinamica prin procedeul stravechi circular, cunoscut si sub numele de Mandala.

–          Uleiurile esentiale si extractele, obtinute din plantele cultivate in Sistem Mandala, sunt realizate prin proceduri manuale, astfel incat plantele sa nu sufere iar produsul final sa pastreze vie esenta plantelor.

–          Inainte de a fi introduse in produsul cosmetic, uleiurile esentiale si extractele din plante sunt energizate cu cristale naturale din pietre pretioase, ce transmit astfel produsului cosmetic energia lor divina.

Gelul de dus tonifiant HELIOS este destinata atat pentru tratamentul corpului fizic cat si pentru tratatamentul corpului subtil. Pentru acest motiv procedura pentru aplicare pe corpul fizic va trebui sa fie insotita si de o procedura speciala de tratament al corpului subtil.

Fitoderivati: ulei de migdale dulci, ulei din seminte de struguri, extract de iedera, extract de feriga, extract de ruscus si extract de coada soricelului. Uleiuri esentiale: ulei de coada soricelului (anticelulitic si antibacterian) si ulei de flori de salcam (astringent si antiseptic).

Topaz Imperial este un cristal galben-portocaliu ce elimina frica, foamea nervoasa, tensiunea emotionala, teama, îmbunătățește conștientizarea, da carisma, ajută la depășirea limitelor autoimpuse. Chakra corespunzătoare: III „plexul solar”
Terapia corpului fizic: Are proprietati emoliente si hidratante, ce lasa pielea moale si delicat parfumata. Este indicat pentru toate tipurile de piele, dreneaza si elibereaza organismul de toxinele acumulate. Are o puternica actiune anticelulitica.
Terapia corpului subtil: Relaxare totala timp de cateva minute, vizualizare chakra plexului solar si apoi chakra din zona in care se aplica gelul. Se invoca o rugaciune meditativa de chemare  a razelor de lumina galben – portocaliu, in timpul aplicarii gelului si cateva minute dupa, timp in care vom vizualiza si curgerea razelor de lumina galben – portocaliu. Energia pura a pietrei pretioase de Topaz Imperial amplifica lumina invocata si impreuna elimina din corpul subtil frica, tensiunea emotionala, teama, cresc constientizarea, dau carisma si ajuta la depasirea limitelor impuse.

Rugaciune meditativa pentru purificare emotionala Coboara flacara galben – portocalie, in corpul meu emotional, eliberandu-ma de toate emotiile distructive, de toate tulburarile, confuziile, falsele simpatii si bombardamentele emotionale. Cer ca toti acesti atomi negri si gri sa fie trimisi in regnul mineral si descompusi in lumina.

Gramaj 250 ml. Pret 73 ron plus taxe de transport. Pentru comenzi scrieti la adresa de mail office@biovivo.ro.

bagnodoccia Tonificante

Topaz imperial

Acest articol a fost publicat în Cosmetice, Igiena personala și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Gel de dus tonifiant cu extracte de feriga si iedera, energizat cu cristal de Topaz Imperial – din gama de cosmetice naturale fitoterapeutice HELIOS

  1. Organic choices in my life zice:

    Reblogged this on Choices in my life.

    Apreciază

  2. Pingback: UPDATE CONCURS CU PREMII „MENS SANA ÎN CORPORE SANO” -Cosmetice sănătoase din gama Helios | biovivoblog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s