Terapia cu cristale aplicata in cosmetica

Terapia cu cristale este o veche metoda naturala care are ca scop armonizarea corpului fizic cu cel energetic, prin utilizarea cristalelor din pietre pretioase si semipretioase. Cristalele, au calitatea de a vibra pe lungimea de unda specifica chakrelor. Alegand cristalul potrivit, acesta, va intra in rezonanta cu chakra pe care dorim sa o incarcam energetic si astfel vom transmite catre corpul nostru subtil o cantitate benefica de energie pozitiva. Procedeul clasic de terapie cu cristale consta in amplasarea cristalului pe zona chakrei respective, timp de cinci pana la treizeci de minute. Cu timpul, la metodele de cristaloterapie au fost adaugate proceduri terapeutice complementare . Combinarea cu terapia plantelor ramane insa una din asocierile reusite, vibratia plantelor rezonand in mod natural cu vibratia omului. Terapiile propuse de BIO VIVO, folosind cosmeticele Helios, imbina in mod fericit toate metodele traditionale, cunoscute de mii de ani, incepand cu metodele de cultivare a plantelor din care se obtin tincturile, continuand cu cristaloterapia, masajul, modificarea aurei si meditatia. Cristalele sunt introduse in interiorul tincturilor create cu ajutorul alchimiei, timp de 28 de zile, pentru a energiza si a adauga arhetipul lor, acestora. Inainte de a fi folosite in aceste tincturi, cristalele sunt ingropate pentru 4 zile si 4 nopti, in centrul unei Mandala de plante medicinale in vederea obtinerii purificarii. Energia Pamantului restabileste vigoarea lor prin eliminarea energiilor negative. Cosmeticele astfel obtinute contin atat vibratia solara inmagazinata in plante cat si vibratia cristalelor folosite pentru energizare.

Daca doriti sa realizati in acelasi timp terapia corpului fizic si terapia corpului energetic, utilizati cosmeticele naturale Helios, urmand cu atentie toate indicatiile din descriere.

Va invitam sa descoperiti gama de cosmetice Helios pe blogul nostru.

Cu drag

BIO VIVO

 

 

cristaloterapie BIO VIVO

Acest articol a fost publicat în Viata spirituala și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Terapia cu cristale aplicata in cosmetica

  1. Organic choices in my life zice:

    Reblogged this on Choices in my life.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s