Carne de cereale Arrosto-friptura vegana de vita

Carne din cereale Arrosto

Descriere produs: Arrosto este pentru italieni o metodă de gătit carnea, lent și constant, deobicei la cuptor, dar și într -o tigaie, care poate fi aplicată la diferite tipuri de carne, dar care este în special asociată cu carnea de vită sau vițel. Carnea păstrează astfel mai multe sucuri și substanțe nutritive conținute în interior și devine mai digerabila, chiar dacムaceasta are o cantitate mai mare de grăsimi, care face preparatul foarte caloric. Pentru a fi conservată așa în stare coaptă pe o perioadă mai lungă, carnea este legată înainte de coacere cu o sfoară alimentară de bucătărie.

 Arosto – friptura vegana de vită, preparată din cereale, propusă de BIO VIVO, îndeplinește toate plăcerile gustului de carne astfel gătită fără asocierea cu multele calorii sau grăsimi saturate ale variantei originale. Produsul este ambalat în vid. Nu necesită păstrarea la frig. După deschidere se conservă la frigider și se consumă în maxim 4 zile. Greutate pachet 200 grame. Produs certificat bio și controlat de ICEA Italia.

  Ingrediente: Gluten de grâu 47%, apa, făină de linte, făină de soia (0,9%), vinete, ierburi aromatice (rozmarin, dafin), ardei iute, apa, sare marină.

  Valori nutriționale la 100 grame: proteine 21,5 g, grăsimi 0,75 g, grăsimi saturate 0 g, grăsimi trans 0 g, colesterol 0 g, sodiu 0,39 mg, potasiu 80 mg, carbohidrați 0,175 g, fibre 0,70 g, zahăr 0 g, calciu 18,57 mg, fier 2,57 mg.

  Valoare energetică: 153,7 Kcal

Modul de preparare: Coaptă  la cuptor sau prăjită la tigaie, cu un sos din ulei de măsline extravirgin, usturoi pisat, pătrunjel, și câteva picături de lămâie. Se servește cu o garnitură la alegere. Pentru  rețete accesați: https://biovivoblog.wordpress.com/category/rețete/rețete-vegane-rețete/

  Gramaj 200 g. Preț 32 ron plus taxe de transport. Pentru comenzi va rugăm  să ne scrieți la adresa de mail: biovivo1@gmail.com, office@biovivo.ro.

 

Bio Vivo Arrosto vegan roast beef  

Acest articol a fost publicat în Alimente bio și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Carne de cereale Arrosto-friptura vegana de vita

  1. Organic choices in my life zice:

    Reblogged this on Choices in my life.

    Apreciază

  2. biaskitchen zice:

    Reblogged this on mypassioniscooking and commented:
    Arrosto vegetarian!

    Apreciază

  3. Pingback: Update | biovivoblog

  4. Aristide Mariana zice:

    Ce s-a mai inventat!

    Apreciază

  5. Pingback: UPDATE CONCURS CU PREMII „MENS SANA ÎN CORPORE SANO” -Alimente sănătoase | biovivoblog

Lasă un comentariu