Carne de cereale Fiorentina-vegan steak

Fiorentina

Descriere produs: Friptură de vit㠜”bistecca alla fiorentina ai ferri” este una din minunile culinare ale bucătăriei toscane din Italia cu încărcătura istorică a familiei di Medici. O porție de carne de vită groasă (4 cm și 1500 grame în variantă originală), ce conține un os în formă de T (T-bone steak în variantă englezească), bine friptă sau mai puțin friptă dar moale și suculentă, ce răspândește împrejur aromele specifice zonei mediteraneene.

Produsul vegan propus de BIO VIVO este „dezosat” și îndeplinește toate plăcerile gustului de a€œbistecca alla fiorentina ai ferri”, fără asocierea cu multele calorii sau grăsimi saturate ale variantei originale. Produsul este ambalat în vid. Nu necesită păstrarea la frig. După deschidere se conservă la frigider și se consumă în maxim 4 zile. Produs certificat bio și controlat de ICEA Italia.

Ingrediente: Gluten de grâu 47%, apă, făină de linte, făină de soia (0,9%), ierburi aromatice (rozmarin, dafin, mentă), apa, sare marină.

Valori nutriționale la 100 grame: proteine 21,5 g, grăsimi 0,75 g, grăsimi saturate 0 g, grăsimi trans 0 g, colesterol 0 g, sodiu 0,39 mg, potasiu 80 mg, carbohidrați 0,175 g, fibre 0,70 g, zahăr 0 g, calciu 18,57 mg, fier 2,57 mg.

Valoare energetică: 153,7 Kcal

Modul de preparare: Friptură la grătar (preferabil) sau prăjită la tigaie, cu un sos de ulei de măsline extravirgin, usturoi pisat, pătrunjel, și câteva picături de lămâie. Se servește cu pâine prăjită sau cu o garnitură separată, la alegere.

Pentru alte rețete accesați https://biovivoblog.wordpress.com/category/rețete/rețete-vegane-rețete/

Gramaj 200 g. Preț 32 ron plus taxe de transport. Pentru comenzi vă rugăm să ne scrieți la adresa de mail office@biovivo.ro.

Vă dorim Poftă Bună!

 

Acest articol a fost publicat în Alimente bio și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

11 răspunsuri la Carne de cereale Fiorentina-vegan steak

  1. Organic choices in my life spune:

    Reblogged this on Choices in my life.

    Apreciază

  2. biaskitchen spune:

    Reblogged this on mypassioniscooking and commented:
    Fiorentina vegetariana!

    Apreciază

  3. carmen spune:

    Va bene,gandul ma duce la mamaliguta, dar nu din porumb, ci mei, cu urzici proaspat culese …

    Apreciază

  4. Pingback: Update | biovivoblog

  5. Biovivo spune:

    Castigatorul concursului „Ghiceste ce am gatit astazi” este nr. 3, Carmen. Juriul a decis si acordarea unui premiu special lui Calinakimu, pentru catrenul original dedicat concursului!
    ” Poza asta te intriga
    De iti vine ca sa zici
    Cum floarea de mamaliga
    Sta pe patul de urzici?!

    Cred ca este o minune
    Poate ca are si mei
    Cu ulei de la masline
    De-o mananci…fara sa vrei.”
    Rugam castigatorii sa ne contacteze prin email la adresa biovivo1@gmail.com, pentru a putea intra in posesia premiilor.
    Premiile alese de catre cei 2 participanti sunt:
    https://biovivoblog.wordpress.com/2014/01/28/fiorentina-vegan-steak/
    https://biovivoblog.wordpress.com/2014/01/30/carne-de-cereale-filetto/

    Apreciază

  6. carmen spune:

    Intr-adevar, reusita combinatia!

    Faptul ca sunt gata pregatite, condimentate suficient si ambalate in vid, da posibilitatea prepararii ultra rapide. Ceea ce am si facut dealtfel: fripturica la tigaie cu o garnitura de fasole verde.

    Textura ne-a placut in mod special, total diferita fata de preparatele din soia din comert.
    In timp ce texturatul de soia devine dupa hidratare asemeni unei panze de paianjen, aici forma de prezentare este compacta, suculenta si suficient condimentata.

    Soia, neavand un gust propriu, imprumuta gustul condimentelor folosite si de cele mai multe ori il schimba, il intensifica astfel incat am ajuns sa ocolesc coriandrul si nucsoara, desi sunt condimentele mele favorite.

    Multumesc pentru premiu, a fost o surpriza deosebit de placuta pentru toti!

    Sarbatori cu sanatate, bucurie si implinire sufleteasca!

    Hristos a inviat!

    Apreciază

    • Biovivo spune:

      Multumim Carmen pentru urari si aprecieri. Si noi savuram cu multa placere aceste produse, ce pot fi preparate in diverse moduri si toate sunt la fel de bune. Intregul colectiv de la BIO VIVO iti dorste tie si familiei tale un Paste fericit cu liniste sufleteasca si multa iubire.

      Apreciază

  7. Pingback: Premiul juriului merge la … | biovivoblog

  8. Pingback: UPDATE CONCURS CU PREMII „MENS SANA ÎN CORPORE SANO” -Alimente sănătoase | biovivoblog

  9. cristinalincu spune:

    Carnea de cereale Fiorentina – vegan steak este prima carne de acest fel pe care am avut ocazia sa o mananc. Are o textura usoara, moale si usor de mestecat. Nu am mai condimentat-o deloc, avand necesarul de sare si de mirodenii (dupa gustul meu). De-abia astept sa pregatesc si a doua bucata (de data aceasta, la cuptor cu usturoi), pentru ca prima a fost devorata mai bine de jumatate de catre mezinul familiei! Multumesc, BIO VIVO!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s