Descriere produs: “Filetto” este un mușchi de vită prețios din zona spinării animalului, astfel tăiat, încât se prezintă ca un con îngust și alungit, din care cea mai mare parte este slabă și valoroasă, fiind împărțită în trei părți. Capul este folosit pentru fripturi de tipul “Chateaubriand”, centrul pentru “medalioane” iar coada pentru “fileuri” sau bucăți de mușchi. Fripturile italiene “filetto” provin din cap și centru.
Produsul vegan propus de BIO VIVO îndeplinește toate plăcerile gustului de “filetto”, fără asocierea cu multele calorii sau grăsimi saturate ale variantei originale. Produsul este ambalat în vid. Nu necesită păstrarea la frig. După deschidere se conservă la frigider și se consumă în maxim 4 zile. Produs certificat bio și controlat de ICEA Italia.
Ingrediente: Gluten de grâu 47%, apa, făină de linte, făină de soia (0,9%), apă, sare marină.
Valori nutriționale la 100 grame: proteine 21,5 g, grăsimi 0,75 g, grăsimi saturate 0 g, grăsimi trans 0 g, colesterol 0 g, sodiu 0,39 mg, potasiu 80 mg, carbohidrați 0,175 g, fibre 0,70 g, zahăr 0 g, calciu 18,57 mg, fier 2,57 mg.
Valoare energetică: 153,7 Kcal
Modul de preparare: Friptură la grătar (preferabil) sau prăjită la tigaie, cu un sos de ulei extravirgin de măsline, usturoi zdrobit, pătrunjel și câteva picături de lămâie. Se servește cu pâine prăjită sau cu o garnitură separată , la alegere.
Pentru rețete accesați https://biovivoblog.wordpress.com/category/rețete/rețete-vegane-rețete/
Gramaj 200g. Preț 30 ron plus taxe de transport. Pentru comenzi va rugăm să ne scrieți la adresa de mail office@biovivo.ro
Vă dorim Poftă Bună!
Reblogged this on Choices in my life.
ApreciazăApreciază
Reblogged this on mypassioniscooking and commented:
Filetto vegetarian!
ApreciazăApreciază
Aștept să apară carne vegetală FĂRĂ GLUTEN !
ApreciazăApreciază
Glutenul este contraindicat celor care sufera de boala celiaca. Carnea de cereale este un aliment vegetal bogat in proteine si fara colesterol sau grasimi saturate, este practic o “carne vegetala” cu textura si gustul muschiului de porc sau a muschiului de vita, in functie de modul de preparare si de condimentele alese. La prima vedere este similar cu seitanul dar prezenta fainei de linte pe langa faina de grau, face ca acest produs sa fie mai hranitor decat seitanul, tofu sau soia.
ApreciazăApreciază
ce ai gatit azi? Nu stiu. Acolo s-ar putea sa fie ulei, care s-ar putea sa fie de masline are o nuanta usor verzuie, apa, sare, faina, arata ca un aluat, dar s-ar putea la fel de bine sa fie cartofi cu legume, ceva ceapa, ardei, care i-au schimbat culoarea, poate niste patrunjel, busuioc chiar asta la compozitia maronie, ca un trandafir. Iar partea neagra, ar putea avea masline negre, susan negru, seminte de in, ulei.
ApreciazăApreciază
daca ar fi ceva dulce, partea neagra ar putea fi mac cu miere, iar partea cealalta, cereale cu miere, cu kia, kiboe, faina de nuci, caju, migdale, fulgi cereale, etc
ApreciazăApreciază
Multumim pentru comentariu!
ApreciazăApreciază
“arrosto- nu stiu , dar cred ca aduce , imbogatit cu legume , condimente , ulei , faina de linte,de soia . Sunt incantata abia v-am descoperit .
ApreciazăApreciază
Multumim pentru comentariu! Si noi suntem bucurosi ca te-a incantat ceea ce ai citit!
ApreciazăApreciază
Pingback: Update | biovivoblog
Poza asta te intriga
De iti vine ca sa zici
Cum floarea de mamaliga
Sta pe patul de urzici?!
Cred ca este o minune
Poate ca are si mei
Cu ulei de la masline
De-o mananci…fara sa vrei.
ApreciazăApreciază
Multumim pentru comentariu!
ApreciazăApreciază
Castigatorul concursului „Ghiceste ce am gatit astazi” este nr. 3, Carmen. Juriul a decis si acordarea unui premiu special lui Calinakimu, pentru catrenul original dedicat concursului!
” Poza asta te intriga
De iti vine ca sa zici
Cum floarea de mamaliga
Sta pe patul de urzici?!
Cred ca este o minune
Poate ca are si mei
Cu ulei de la masline
De-o mananci…fara sa vrei.”
Rugam castigatorii sa ne contacteze prin email la adresa biovivo1@gmail.com, pentru a putea intra in posesia premiilor.
Premiile alese de catre cei 2 participanti sunt:
https://biovivoblog.wordpress.com/2014/01/28/fiorentina-vegan-steak/
https://biovivoblog.wordpress.com/2014/01/30/carne-de-cereale-filetto/
ApreciazăApreciază
Pingback: UPDATE CONCURS CU PREMII „MENS SANA ÎN CORPORE SANO” -Alimente sănătoase | biovivoblog