Burger Vegan

vegan Burger

 

 

 

 

 

Hamburgerul este vedeta bucătăriei americane, având la bază o chiftea din carne de vită, condimentată cu ceapă, usturoi, boia, sare, pătrunjel și friptă la grătar sau în tigaie fără ulei. În general este servită într-o chiflă tăiată pe mijloc, cu garnitură din roșii, ceapă, salată,  fiind asezonată abundent cu sos de muștar, sos de ketchup sau maioneză. Produsul vegan propus de BIO VIVO îndeplinește toate plăcerile gustului de „€œHamburger”, fără asocierea cu multele calorii sau grăsimi saturate ale variantei originale.

Produsul este ambalat în vid. Nu necesită păstrarea la frig. După deschidere se conservă la frigider și se consumă în maxim 4 zile. Greutate pachet 200 grame. Produs certificat bio și controlat de ICEA Italia.
Ingrediente: Gluten de grâu, făină de linte, făină de soia (0,9%), ierburi aromatice (dafin), ardei iute, vinete, apă, sare marină.
Valori nutriționale la 100 grame: proteine 21,5 gr, grăsimi 0,75 gr, grăsimi saturate 0 gr, grăsimi trans 0 gr, colesterol 0 gr, sodiu 0,39 mg, potasiu 80 mg, carbohidrați 0,175 gr, fibre 0,70 gr, zahăr 0 gr, calciu 18,57 mg, fier 2,57 mg.
Valoare energetică: 153,7 Kcal
Modul de preparare: Pe o plită/grătar se rumenește carnea de cereale  pe ambele părți. Curățați o ceapă și tăiați-o rondele. Scoateți mijlocul rondelelelor cu ajutorul degetelor și culegeți inelele exterioare fără să le rupeți. Tăiați roșiile în rondele apoi tăiați salată. Pregătiți maioneză vegetală, ketchup-ul și/sau muștarul. Chiftelele de cereale rumenite se servesc fie pe o farfurie împreună cu garnitură de legume proaspete, fie într-o chiflă tăiată, împreună cu aceeași garnitură.  Pentru alte rețete accesați https://biovivoblog.wordpress.com/category/rețete/rețete-vegane-rețete/

Vegan Burger Bio Vivo

 

 

 

 

 

Burger vegan

Buger vegetarian

 

 

 

 

 

Gramaj 200 g. Preț 32 ron plus taxe de transport. Pentru comenzi vă rugăm  să ne scrieți la adresa de mail office@biovivo.ro.

Vă dorim Poftă Bună!

 

Acest articol a fost publicat în Alimente bio și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

16 răspunsuri la Burger Vegan

  1. Organic choices in my life zice:

    Reblogged this on Choices in my life.

    Apreciază

  2. Pingback: Burger Vegan | mypassioniscooking

  3. dumitruichim zice:

    Bune pentru POSTUL MARE!

    Apreciază

  4. Bianca Boata zice:

    raspunsul la concurs este: urzici cu guacamole

    Apreciază

  5. Pingback: Update | biovivoblog

  6. Pingback: Premiul juriului merge la … | biovivoblog

  7. Pingback: UPDATE CONCURS CU PREMII „MENS SANA ÎN CORPORE SANO” -Alimente sănătoase | biovivoblog

  8. Produsul vegan propus de BIO VIVO indeplineste toate placerile gustului de “Hamburger”, fara asocierea cu multele calorii sau grasimi saturate ale variantei originale.

    Apreciază

  9. Pingback: Premiile juriului merg la… | biovivoblog

  10. http://irinadivinamilostivire.wordpress.com/ zice:

    Multumesc si iar…multumesc, BIO VIVO! 🙂
    Numai bine si spor in toate, tuturor!

    Apreciază

Lasă un comentariu