Ekos – detergent lichid bio pentru suprafețe lavabile și pardoseli, cu uleiuri esențiale de portocale și mentă

Ekos – detergent lichid bio pentru suprafețe lavabile și pardoseli, cu uleiuri esențiale de portocale și mentă. Conține tensioactivi obținuți din materii prime vegetale, recuperate din surse regenerabile, asfel încât asigură protecția mediului și sănătatea persoanei care folosește produsul, reducând riscul alergiilor. Nu conține formaldehidă, EDTA, clorizotiazolidona, fosfor, enzime și substanțe de origine animală. Produsul a fost testat pentru conținutul de metale grele, nichel, crom și cobalt, garantând astfel o formulă adecvată pentru persoanele care fac alergii la metale. Produsul a fost formulat pentru a reduce riscul de alergii, deoarece nu conține arome sintetice, coloranți, înălbitori optici, SLES. Este de preferat să păstrați produsul la o temperatură potrivită și să-l agitați înainte de utilizare. Deoarece este concentrat și bogat în materii vegetale, produsul devine vâscos și gelatinos dacă este păstrat la temperaturi joase. Acest fenomen este reversibil și nu afectează eficiența produsului.

Testarea dermatologica a produsului: a fost verificat și produsul nu este iritant pentru piele.

Mod de utilizare:

Diluat: pentru suprafețe mari 45 ml (3 capace) la 5 litri de apă. Pentru marmură 15 ml (1 capac) la 5 litri de apa.

Pur: pentru suprafețe mici (chiuvete, căzi de baie, toalete, plite de gătit, pete de murdărie, etc.) utilizați produsul pe un burete umed sau direct pe suprafața de curățat. Un capac conține 15 ml de produs.

Este ideal și pentru curățarea mediului și a obiectelor care intră în contact cu bebelușii (scaunul pe care mănâncă, jucăriile).

Produsul este certificat de către institutul ICEA din Italia.

Avertizări: Nu lăsați la îndemâna copiilor. Evitați contactul cu ochii.

Gramaj 750 ml. Preț 19 ron. Pentru comenzi puteți să ne scrieți la adresa de mail office@biovivo.ro sau biovivo1@gmail.com.

 

detergent lichid bio pentru suprafete lavabile si pardoseli

ulei esential de portocale

ulei esential de menta 1

Acest articol a fost publicat în Detergenti pentru pardoseli si suprafete lavabile, Produse pentru casa și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Ekos – detergent lichid bio pentru suprafețe lavabile și pardoseli, cu uleiuri esențiale de portocale și mentă

  1. Organic choices in my life zice:

    Reblogged this on Choices in my life.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s