Ekos – detergent bio pentru geamuri, cristale și suprafețe din plastic, cu ulei esențial de lămâie

Ekos –“ detergent bio pentru geamuri, cristale și suprafețe din plastic, cu ulei esențial de lămâie. Conține tensioactivi obținuți din materii prime vegetale, recuperate din surse regenerabile, asfel încât asigură protecția mediului și sănătatea persoanei care folosește produsul, reducând riscul alergiilor. Nu conține EDTA, fosfor, izotiazolinona, enzime și substanțe de origine animală. Produsul a fost testat pentru conținutul de metale grele, nichel, crom și cobalt, garantând astfel o formulă adecvată pentru persoanele care fac alergii la metale. Produsul a fost formulat pentru a reduce riscul de alergii și intolerante, deoarece nu conține arome sintetice, coloranți, agenți de înălbire optici, SLES. Este de preferat să păstrați produsul la o temperatură potrivită și să-l agitați înainte de utilizare. Deoarece este concentrat și bogat în materii vegetale, produsul devine vâscos și gelatinos dacă este păstrat la temperaturi joase. Acest fenomen este reversibil și nu afectează eficiența produsului.

Mod de utilizare: Pulverizați produsul pe suprafața de curățat și ștergeți cu o cârpă. Produsul se evaporă de la șine. Pentru curățarea suprafețelor delicate din plastic, este recomandat să se facă mai întâi o probă.

Este ideal și pentru curățarea mediului și a obiectelor care intră în contact cu bebelușii (scaunul pe care mănâncă, jucăriile).

Produsul este certificat de către institutul ICEA din Italia.

Avertizări: Nu lăsați la îndemână copiilor. Evitați contactul cu ochii.

Gramaj 750 ml. Preț 18 ron. Pentru comenzi puteți să ne scrieți la adresa de mail office@biovivo.ro sau biovivo1@gmail.com.

Ekos detergent pentru geamuri

ulei esential de lamaie

Acest articol a fost publicat în Produse pentru casa și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s