Ekos a€“ detergent bio anticalcar pentru obiecte sanitare, gresie, faianță și suprafețe din inox, cu ulei esențial de eucalipt

Ekos – detergent bio anticalcar pentru obiecte sanitare, gresie, faianță și suprafețe din inox, cu ulei esențial de eucalipt. Conține tensioactivi obținuți din materii prime vegetale, recuperate din surse regenerabile, asfel încât asigură protecția mediului și sănătatea persoanei care folosește produsul, reducând riscul alergiilor. Nu conține EDTA, fosfor, izotiazolinona, enzime și substanțe de origine animală. Produsul a fost testat pentru conținutul de metale grele, nichel, crom și cobalt, garantând astfel o formulă adecvată pentru persoanele care fac alergii la metale. Produsul a fost formulat pentru a reduce riscul de alergii și intoleranțe, deoarece nu conține arome sintetice, coloranți, agenți de înălbire optici, SLES. Este de preferat să păstrați produsul la o temperatură potrivită și să-l agitați înainte de utilizare. Deoarece este concentrat și bogat în materii vegetale, produsul devine vâscos și gelatinos dacă este păstrat la temperaturi joase. Acest fenomen este reversibil și nu afectează eficiența produsului.

Mod de utilizare: Pulverizați produsul direct pe suprafața de curățat. Lăsați să acționeze câteva secunde, apoi ștergeți cu o cârpă curată și umedă. Uitlizati produsul la curățenia zilnică a suprafețelor lavabile murdare, cu depuneri de calcar, săpun, pete de grăsime sau pete de rugină.

Ideal pentru obiectele sanitare, robinete, gresie și faianță, suprafețe din inox din baie și din bucătărie. Este ideal și pentru curățarea mediului și a obiectelor care intră în contact cu bebelușii (cădița).

Produsul este certificat de către institutul ICEA din Italia.

Avertizări: Nu lăsați la îndemâna copiilor. Evitați contactul cu ochii.

Gramaj 750 ml. Preț 18 ron. Pentru comenzi puteți să ne scrieți la adresa de mail office@biovivo.ro sau biovivo1@gmail.com.

Ekos detergent anticalcar

ulei esential de eucalipt

Acest articol a fost publicat în Detergenti anticalcar, Produse pentru casa și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Ekos a€“ detergent bio anticalcar pentru obiecte sanitare, gresie, faianță și suprafețe din inox, cu ulei esențial de eucalipt

  1. Organic choices in my life zice:

    Reblogged this on Choices in my life.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s