Ecosi – detergent bio pudră – leșie tradițională

Ecosi –“ detergent bio pudră – leșie tradițională. Este un produs adjuvant de spălare. Din vechile obiceiuri rurale s-a născut Ecosi a€“ leșia tradițională, un produs sănătos pentru curățarea rufelor cu materii prime de origine naturală, prin spălarea completă fără ajutorul substanțelor chimice de sinteză.

Compusul nu conține substanțe de origine animală, EDTA, înălbitori optici, alchilbenzensulfonat, enzime, fosfor, clor, și coloranți.  

Mod de utilizare:

PRODUS ADITIV PENTRU SPĂLARE

Cantitatea recomandată pentru apa de duritate medie 15-25° F

Spălarea manuală: Se prepară 5 litri de apa caldă, se adaugă la detergentul normal, 1 lingură de leșie tradițională.

Spălarea în mașina de spălat: la o încărcătură de 4,5 kg de rufe, în plus față de detergentul normal, se adaugă direct în tambur 4 linguri de leșie tradițională. Respectați culorile. Utilizați cea mică temperatură recomandată. Selectați programul adecvat pentru tipul de rufe, nu încărcați în mod excesiv mașină de spălat cu rufe și respectați cantitatea de detergent recomandată pentru cantitatea de rufe și duritatea apei.

O lingură reprezintă aproximativ 10 de grame de produs.

Produsul este certificat de către institutul ICEA din Italia.

Avertizări: Nociv în caz de înghițire. Iritant pentru ochi și piele. În caz de contact cu ochii, clătiți imediat cu multă apa și consultați medicul. Purtați mănuși adecvate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Conține carbonat de sodiu.

Gramaj 1 kg. Preț 14 ron. Pentru comenzi puteți să ne scrieți la adresa de mail office@biovivo.ro sau biovivo1@gmail.com.

 

Ecosi detergent bio - lesie traditionala

Acest articol a fost publicat în Detergenti pentru rufe, Produse pentru casa și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Ecosi – detergent bio pudră – leșie tradițională

  1. read with Adelina zice:

    M-am mutat la casa noua, si am decis ca din moment ce esti unul dintre follow-erii mei[si iti multumesc pentru asta], ar trebui sa te anunt. Ma poti citi in continuare aici: http://readwithadelina.ebloguri.ro/ .

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s