Ecosi – detergent bio pudră pentru îndepărtarea petelor și igienizare

Ecosi – detergent bio pudră pentru îndepărtarea petelor și igienizare. Eliberează oxigenul activ, care îndepărtează eficient petele de pe țesăturile albe și colorate. A nu se folosi pe lâna și mătase. Este eficient împreună cu orice detergent. Este excelent pentru lenjerie și poate fi de asemenea utilizat în mașina de spălat vase.

Nu conține substanțe de origine animală, coroziv, EDTA, înălbitori optici, alchilbenzensulfonat, enzime, fosfor, clor, și coloranți.

Mod de utilizare:

ADITIV PENTRU SPĂLARE

  În mașina de spălat rufe: adăugați la detergentul normal, 30 până la 40 g de produs, în funcție de intensitatea petelor. Produsul este deja activ la 40 ° C.

  Pentru înmuiere: se diluează 30 până la 40 g de produs în 4 litri de apa caldă (max. 40 ° C) și se lasă să acționeze de la 30 de minute la o oră, în funcție de consistența petelor.

  Pentru mai multe pete pregătiți o cremă cu aproximativ 60 g de produs și 30 g de apă caldă, aplicați și lăsați să acționeze pentru aproximativ 5 minute. Se clateste și se spăla ca de obicei.

  În mașina de spălat vase: se adaugă 5 g de produs în rezervor pentru a steriliza vasele perfect.

  Produsul este certificat de către institutul ICEA din Italia.

  Avertizări: Nociv în caz de înghițire. Iritant pentru ochi și piele. În caz de contact cu ochii, clătiți imediat cu multă apa și consultați medicul. Purtați mănuși adecvate. A nu se lăsa la îndemână copiilor. Conține carbonat de sodiu.

  Gramaj 500 g. Preț 21 ron. Pentru comenzi puteți să ne scrieți la adresa de mail office@biovivo.ro sau biovivo1@gmail.com.

Ecosi detergent bio pentru indepartare pete si igienizare

Acest articol a fost publicat în Detergenti pentru rufe, Produse pentru casa și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s