Raw vegan cupcakes

Cui nu-i plac brioșele? Mai ales dacă sunt gustoase, sănătoase și ușor de făcut.

Astăzi vă prezentăm o rețetă de brioșe raw vegane.

Ingrediente:

200 g. Bază de făină de migdale (găsești rețeta aici: https://biovivoblog.wordpress.com/2014/08/13/prajitura-raw-vegana-cu-ciocolata-si-sos-caramel/)

1 linguriță scorțișoară

200 g. Sos de caramel (găsești rețeta aici: https://biovivoblog.wordpress.com/2014/08/13/prajitura-raw-vegana-cu-ciocolata-si-sos-caramel/)

2 linguri ulei de măsline extravirgin presat la rece (sau ulei de cocos presat la rece)

50 g. nuca de cocos deshidratata

Amestecăm toate ingredientele într-un robot de bucătărie până când se formează consistența unui aluat. Punem aluatul în forme de brioșe și apoi păstrăm la congelator timp de ½ oră.

punem umplutura in forme de briose

Ornăm cu smochine deshidratate, nuci pecan, frunze de mentă sau cu orice alte fructe, după inspirație.

ornam cu smochine uscatecupcakes si mentacupcakespofta buna

Din ingredientele menționate rezulta 10 buc. a câte 36 g. fiecare

Vă dorim Poftă Bună!

Acest articol a fost publicat în Desert, Retete, Retete raw vegane și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Raw vegan cupcakes

  1. biaskitchen spune:

    Reblogged this on The Mini Chef and commented:
    Cui nu-i plac brioșele? Mai ales dacă sunt gustoase, sănătoase și ușor de făcut.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s