Ruladă cu mangold

  Vă invităm să savurați aromele unice care rezultă din combinarea sosului cremos cu usturoi și cu mangoldul proaspăt.
Ingrediente:
1 buc. foi din dovlecel și semințe de in ( https://biovivoblog.wordpress.com/2014/08/26/foi-din-dovlecel-și-semințe-de-in/)

foaie de dovlecel
250 g. sos cremos cu usturoi (https://biovivoblog.wordpress.com/2014/09/22/sos-cremă-cu-usturoi/)

sos crema cu usturoi
500 g. frunze de mangold (spanac sau kale)
Amestecăm într-un bol frunzele de mangold tăiate chiffonade cu sosul cremă cu usturoi.
Ungem o foaie din dovlecel cu sos cremă cu usuroi.

ungem cu sos de usturoi
Adăugăm amestecul de mangold pe foaia din dovlecel, o împăturim în 2 și apoi o taiem in 2 bucăți.

amestecam mangoldul cu sos de usturoirulada cu mangoldrulada cu mangold si sos de usturoi
Ornam cu busuioc mărunțit sau cu alte condimente, după gust.
Vă dorim Poftă Bună!

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Gustari raw vegane, Retete și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Ruladă cu mangold

  1. Aliosa zice:

    Buna dimineata !
    Multumesc pentru vizita si like ! 🙂

    O toamna cat mai frumoasa ! 🙂
    Aliosa.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s