Ruladă cu mangold

  Vă invităm să savurați aromele unice care rezultă din combinarea sosului cremos cu usturoi și cu mangoldul proaspăt.
Ingrediente:
1 buc. foi din dovlecel și semințe de in ( https://biovivoblog.wordpress.com/2014/08/26/foi-din-dovlecel-și-semințe-de-in/)

foaie de dovlecel
250 g. sos cremos cu usturoi (https://biovivoblog.wordpress.com/2014/09/22/sos-cremă-cu-usturoi/)

sos crema cu usturoi
500 g. frunze de mangold (spanac sau kale)
Amestecăm într-un bol frunzele de mangold tăiate chiffonade cu sosul cremă cu usturoi.
Ungem o foaie din dovlecel cu sos cremă cu usuroi.

ungem cu sos de usturoi
Adăugăm amestecul de mangold pe foaia din dovlecel, o împăturim în 2 și apoi o taiem in 2 bucăți.

amestecam mangoldul cu sos de usturoirulada cu mangoldrulada cu mangold si sos de usturoi
Ornam cu busuioc mărunțit sau cu alte condimente, după gust.
Vă dorim Poftă Bună!

Acest articol a fost publicat în Gustari raw vegane, Retete și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Ruladă cu mangold

  1. Aliosa spune:

    Buna dimineata !
    Multumesc pentru vizita si like ! 🙂

    O toamna cat mai frumoasa !🙂
    Aliosa.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s