Sos cremă cu usturoi

Vă prezentăm o rețetă de sos cremos cu usturoi, un deliciu care merge de minune cu mangold, spanac, ciuperci și vinete.

100 g. nuci pecan
50 g. ulei de măsline extravirgin presat la rece
Zeamă de 1 buc. lămâie
3 căpățâni usturoi
1 linguriță sare roz de Himalaya
1 rosiea€™

Înmuiem nucile pecan timp de 2 ore. Scurgem nucile, le punem într-un blender împreună cu roșia, zeama de lămâie, sarea, și usturoiul și le măcinăm. Adăugăm uleiul treptat astfel încât amestecul să devină cremos.
Rezultă 500 g. de sos care poate fi păstrat la frigider până la 10 zile.

sos crema cu usturoi

Acest articol a fost publicat în Gustari raw vegane și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Sos cremă cu usturoi

  1. Sosurile de usturoi sunt slabiciunea mea. O sa incerc si eu reteta!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu