Cauzele creșterii în greutate

Fat guy

Bio Vivo Terapii

Există numeroase statistici care confirmă numărul mare și în continuă creștere, atât în România cât și la scară planetară, a populației cu greutatea peste limitele considerate a fi normale. Efectul negativ al supraponderabilității și al obezității, face ca din ce în ce mai mulți medici, nutritonistii, oameni de știință, sfătuitori de pretutindeni și nu în ultimul rând întreaga comunitate a internauților, să abordeze acest subiect cu mult aplomb, din tot felul de perspective, mai mult sau mai puțin reușite. Sunt încriminate pe rând: alimentele, sedentarismul, reclamele de la TV, restaurantele de fast-food, medicamentele, moștenirea genetică, etc. Dar oare nu există și o cauza ce stă la baza tuturor acestor manifestări care să explice ritmul evolutiv al creșterii în greutate ? Ei bine, revoluția introdusă, în știință, de abordarea cuantică, de teoria stringurilor și de recunoașterea faptului că Tot Ceea Ce Există este numai energie, poate da și răspunsul la cauzele…

Vezi articolul original 1.356 de cuvinte mai mult

Acest articol a fost publicat în Bio Vivo Terapii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Cauzele creșterii în greutate

 1. Ileana zice:

  O seara plăcută!


  Vorbele bune nu costă mult. Nu afectează nici limba nici buzele. Îi fac pe ceilalţi să fie mai buni. De asemenea ele produc imaginea asupra sufletelor oamenilor şi această imagine este cu adevarat frumoasă. – Blaise Pascal
  Kind words do not cost much. It does not affect the tongue or lips. They make others to be better. They also produce the image on the souls of men, and this picture is really beautiful. – Blaise Pascal


  În viaţă, este mai bine să nu amestecăm afacerile cu prietenia, pentru că atunci când la mijloc sunt interese materiale se uită valorile prieteniei.
  In life, it is better not to mix business with friendship, because when the middle are material interests looks values friendship.

  Apreciat de 2 persoane

 2. calinakimu zice:

  Aşa este, toate reglajele şi dereglajele se află în câmpurile energetice controlate de chakre. Sunt multe asemenea vortexuri energetice, dintre care 7 mai importante, iar 3 extrem de importante. Este o abordare uşor licenţioasă, în fond toate chakrele au importanța lor. Cele 3 chakre extrem de importante la nivelul cărora dereglajele sunt profunde se referă la cea sexuală, a inimii şi a capului. Omul se lasă controlat din ce în ce mai mult de chakra capului, de gânduri, raţiune şi intelect. Chakra inimii este cea mai puţin folosită, iar cea sexuală se află şi ea în suferinţă din cauza proastei repartiţi a energiei. Chakra capului consumă în mod inutil energie, ba chiar provoacă dereglări în întreg organismul inducând emoţii negative.
  Faptul că chakra inimii este sărăcită energetic produce cele mai mari dereglări. Ea este la mijoc, ar trebui să fie veriga de legătură între sexualitate şi raţiune. Ea contribuie la acumularea de mari energii rădicând starea vibrationala.
  Şi ajungem iar şi iară la echilibru, care este măsură de aur a Existenţei. Echilibrarea energiilor este însă consecinţa unui mod de a fi, dar acest mod presupune nevoia conştientizării realităţii, eliberarea de traumele trecutului şi vieţuirea în prezent…Uşor de zis. Nu trebuie blocată o anumită energie şi deblocată o alta. Este suficient să le folosim corect, adică când iubim să IUBIM, când gândim să GÂNDIM, când ne lăsăm cuprinşi de sexualitate să ne LĂSĂM în voia ei. Desigur, în anumite momente una sau alta va prevala, dar vor fi folosite toate în mod echilibrat.
  Sunt multe se spus şi mai ales de făcut şi cum se pare că tu ai găsit modalitatea autovindecarii…SUCCES ţie şi celor ce te urmează.

  Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s