Curs de Bază ThetaHealing®

curs de baza thetahealing

Felicitări!
Ai făcut un pas mare. Ești pe pagina de înscriere la un curs de formare ca practician ThetaHealing®. De acum totul se va petrece într-un mod minunat pentru tine. Vei conștientiza ușor și repede cum să folosești toate capacitățile intuitive ce le posezi. Vei începe să-ți remodelezi viața, așa cum i-ți dorești, pentru că Tu Ești Co-Creatorul Tău. De câte ori vei fi observatorul unei vindecări miraculoase, să-ți amintești mereu că Tu ești scânteie Divină și nimic nu se petrece din întâmplare. Completează acum formularul de înscriere și finalizează alegerea decisă de liberul arbitru. Indiferent de alegere, nu uita că Tu ești Co-Creatorul Tău!

 

CURS BAZA THETA HEALING

Bio Vivo Terapii

ThetaHealing® ADN Base sau ThetaHealing® ADN 2, este un curs acreditat de THINK-ThetaHealing Institute of Knowledge din SUA, bazat pe un proces de meditație care generează vindecarea fizică, psihică și spirituală. Pentru a practica această meditație este absolut necesară o cerință: să avem credința deplină în Atoatecreatorul, în Creator, în Dumnezeu. Acest curs corespunde majorității sistemelor religioase. Prin studiu și practică oricine crede în Dumnezeu, poate reuși. Procesele ThetaHealing® nu sunt specifice în funcție de vârstă, rasă, culoare a pielii, convingeri, religie sau sex. Toți cei care au o credința pură în Dumnezeu sau în Energia Creatoare a Tot Ceea Ce Există, pot urma acest curs. Cursantul va învață Activarea ADN-ului, scanarea intuitivă a corpului, oferirea unei „citiri” privind viitorul, contactarea îngerilor păzitori, co-generarea unei vindecări, schimbarea sistemului de convingeri prin puterea Creatorului și cum să-și proiecteze conștiința (să vadă la distanță), precum și multe altele.

 Cui se adresează acest…

Vezi articolul original 1.161 de cuvinte mai mult

Acest articol a fost publicat în Bio Vivo Terapii și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s