CONCURS CU PREMII SANATOASE – „MENS SANA IN CORPORE SANO”

collage-2014-09-08 HELLIOS

collage-2014-09-08-2 CARNE VEGANA

Blogul nostru, aniverseaza in luna septembrie 2014, un an de zile de la infiintare. Viata sanatoasa, promovata de BIO VIVO, are un trend ascendent, in toata lumea dar si in Romania. O demonstreaza chiar evolutia acestui blog, in numai 12 luni de la debut. Suntem printre primele 200 de bloguri, in statistica publicata de ZeList, dintr-un numar total de peste 80.000 de bloguri, monitorizate in Romania. Cererile de produse sanatoase si chiar de seminarii pentru intelegerea mai aprofundata a stilului de viata sanatos, pe plan fizic dar si spiritual, sunt in crestere continua. Asta ne confirma ca modul de viata, ideile si produsele promovate de noi au audienta, asa incat anul acesta, cat de curand, vom lansa si magazinul online BIO VIVO, care va cuprinde si o sectiune de instruiri si seminarii. Toate aceste realizari, nu ar fi fost posibile fara cititorii nostri de pe blog si prietenii de pe facebook. De aceea, alaturi de multumirile noastre, din suflet, alaturi de bucuria si sentimentele de recunostinta, alaturi de energiile noastre pozitive, transmise mereu catre semenii nostri, dorim sa va trimitem Voua, prietenilor si cititorilor nostri si o recompensa materiala, sub forma unor premii, acordate tuturor celor care doresc sa impartaseasca cu noi aceasta sarbatoare. Concursul cu premii „MENS SANA IN CORPORE SANO” se desfasoara pe o durata, cuprinsa intre datele de 9 septembrie 2014 ora 8 si 28 septembrie 2014 ora 24, in limita stocului disponibil.

Premiile pregatite pentru voi, respecta modul de viata promovat de BIO VIVO, conform caruia, omul, pe langa alimentele sanatoase, introduse in interiorul corpului, are nevoie si de alimente pentru a hrani pielea – cosmeticele sanatoase, precum si de hrana pentru minte – hrana spirituala.

Un mare pas, pentru a fi castigator l-ati facut, citind blogul BIO VIVO. Pentru a primi premiul nostru, urmati pasii precizati in continuare. Urmatorul pas, este sa dati like, acestei pagini de prezentare a concursului „MENS SANA IN CORPORE SANO”. Apoi, alegeti grupa de produse dorita, dand clik pe linkul uneia din grupele de alimente, prezentate mai jos, din care doriti sa primiti premiul. Astfel, intrati pe pagina de prezentare a grupei respective de alimente. Cititi cu atentie pagina de prezentare a grupei de alimente, apoi alegeti produsul care vi se potriveste, dand clik pe linkul produsului din lista de produse prezentate pe aceasta pagina de prezentare a grupei de alimente. Astfel intrati chiar pe pagina produsului ales de dvs. Sunteti la un pas de primirea unui premiu, pentru a va recompensa efortul facut pana acum si la doi pasi de obtinerea gratuita a produsului ales. Pentru urmatorul pas, este suficient sa dati like pe pagina produsului ales si sa postati raspunsul la intrebarea noastra, impreuna cu numele, prenumele si adresa de mail.Daca nu doriti sa va faceti publica adresa de email, va rugam  trimiteti un e mail la adresa noastra biovivo1@gmail.com, in care sa precizati ca participati la concurs si sa mentionati aceste date. Toate acestea le scrieti la rubrica „Lasati un raspuns” din subsolul paginii produsului respectiv. Felicitari, tocmai v-ati inscris la concurs si deja ati castigat un premiu. Daca ati respectat, intocmai, toti pasii de pana acum, in urmatoarele 48 de ore, veti primi prin mail, un cupon nominal cu o reducere de 20%, a pretului produsului ales. Dar asta nu este totul. Sunteti la ultimul pas de primirea premiului special al juriului. Veti primi gratuit, produsul dorit, direct la adresa aleasa de dvs. Daca ati citit cu atentie, prezenta pagina, precum si pagina de prezentare a produsului ales, inseamna ca raspunsul dvs are sanse sa fie corect. In cele doua pagini mentionate, se gaseste raspunsul. Sunteti chiar un adevarat castigator, indiferent de recompensa noastra. In fiecare Luni, pana la ora 12, se anunta numele castigatorului premiului special al juriului, pentru saptamana care a trecut. Daca este cazul, se va anunta si eventuala epuizare a unor stocuri de produse, din cele destinate concursului.

Castigatorul va fi ales dintre participantii inscrisi, in fiecare saptamana, pana Duminca la ora 24 si care au raspuns corect la intrebarea: De ce produsul ales, respecta modul de viata BIO VIVO.

Juriul, format din cei trei asociati administratori ai blogului BIO VIVO, va decide castigatorul. In cazul in care sunt mai multe raspunsuri corecte, castigatorul va fi ales cu procedeul public RANDOM, de tragere la sorti. Iata grupele de produse si linkurile aferente:

Precizari

Cuponul de reducere, se acorda pentru toti cei care raspund la intrebari, indiferent daca raspunsul este corect sau nu. Cupoanele, sunt nominale si pot fi utilizate, numai pentru un produs. Nu sunt transmisibile.

Premiile speciale ale juriulu se acorda, saptamanal, suplimentar fata de cuponul de reducere, in limita stocului disponibil, numai celui care raspunde corect la intrebarea: De ce produsul ales, respecta modul de viata BIO VIVO. Raspunsul corect se gaseste citind prezenta pagina de prezentare si pagina produsului ales. Juriul, format din cei trei asociati administratori ai blogului BIO VIVO, va decide care este raspunsul corect. Daca sunt mai multi participanti cu raspunsuri corecte, vor participa la o tragere la sorti, prin procedeul RANDOM, pentru desemnarea castigatorului premiului special al juriului.

Cupoanele de reducere, sunt valabile pana la epuizarea stocului dar nu mai tarziu de 31.10.2014 ora 24. Reducerea din cupon, nu se poate cumula cu alte reduceri din cadrul eventualelor promotii, in perioada de valabilitate a cuponului.

Incepand cu a doua saptamana de concurs, se vor acorda cate doua premii saptamanal, unul pentru participantii care aleg un produs de la grupa Cosmetice sanatoase si altul pentru participantii care aleg un produs de la grupa Alimente sanatoase. Participantii pot alege cate un produs de la fiecare din cele doau grupe. Conditia este sa raspunda prin comentariu la produsele alese. Mai multe participari, mai multe sanse de castig.

Va multumim si va dorim in continuare o viata sanatoasa!

Cu multa iubire de la BIO VIVO

Acest articol a fost publicat în Concursuri și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la CONCURS CU PREMII SANATOASE – „MENS SANA IN CORPORE SANO”

  1. biaskitchen zice:

    Reblogged this on mypassioniscooking and commented:
    Un concurs cu premii sanatoase!

    Apreciază

  2. ene maria zice:

    fb ene maria like share https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=293375144183889&id=100005342163092 Parfumurile Venezia folosesc alcool pur bio din grau bio de origine italiana si o selectie de esente naturale concentrate. BIO ESTE VIATA! maria_ene_1964@yahoo.com

    Apreciază

  3. Biovivo zice:

    Maria, mulțumim foarte mult pentru aprecierile tale față de parfumurile noastre din gama Venezia. Suntem bucuroși că ai șeruit anunțul de promoție din luna august, pentru parfumul Flori de portocal. Totuși va trebui să alegi unul din produsele desemnate de noi pentru acest concurs. Așa cum ai citit pe pagina de prezentare a concursului, am alocat pentru acest concurs două grupe de produse – Alimente sănătoase și Cosmetice sănătoase. Dacă dorești să participi la acest concurs aniversar, va trebui să dai clik pe unul din cele două linkuri pentru a intra pe pagina de prezentare a grupelor de produse desemnate pentru concurs. Pentru cosmetice, ai să vezi, când intrii pe pagina de prezentare, că am desemnat pentru premii la acest concurs, numai cosmeticele din gama Helios. Nu și produsele din gama de parfumuri Venezia, care nu sunt desemnate pentru premiere. Prin urmare, te rugăm să alegi unul din produsele acestei game pe care le găsești numai pe pagina de prezentare a cosmeticelor Helios. Mulțumim mult pentru înțelegere.

    Apreciază

  4. BUTUC MIHAELA zice:

    Ulei de masaj cu arnica, energizat cu cristale din pietre pretioase de Ametist – din gama de cosmetice naturale fitoterapeutice HELIOS – e un ulei de masaj de folosit in tihna, ascultând marea cum canta…corpul se bucura, sufletul zambeste… ametistul e piatra mea norocoasa….parca vad cristalele violacee cernandu-se ca o pulbere de stele.

    Apreciază

  5. Pingback: UPDATE CONCURS CU PREMII „MENS SANA ÎN CORPORE SANO” -Cosmetice sănătoase din gama Helios | biovivoblog

  6. Pingback: UPDATE CONCURS CU PREMII „MENS SANA ÎN CORPORE SANO” -Alimente sănătoase | biovivoblog

Lasă un comentariu