Cristalomasajul cu produse Helios

                                      

Cristalomasajul este o imbinare a masajului clasic cu meditatia si cristaloterapia. Aceasta noua si moderna procedura de tratament concomitent al corpului fizic si corpului subtil, este posibila numai datorita produselor HELIOS

Cosmeticele naturale fitoterapeutice din gama HELIOS , uleiuri de masaj, creme, geluri de dus sau sampoane, au trei caracteristici principale ce le fac total diferite de cosmeticele obisnuite, motiv pentru care si utilizarea lor este diferita:

–          Plantele din care sunt obtinute, sunt cultivate in agricultura biodinamica prin procedeul stravechi circular, cunoscut si sub numele de Sistem Mandala.

–          Uleiurile esentiale si extractele, obtinute din plantele cultivate in Sistem Mandala, sunt realizate prin proceduri manuale, astfel incat plantele sa nu sufere iar produsul final sa pastreze vie esenta plantelor.

–          Inainte de a fi introduse in produsul cosmetic, uleiurile esentiale si extractele din plante sunt energizate cu cristale naturale din pietre pretioase, ce transmit astfel produsului cosmetic energia lor divina.

Astfel cosmeticele HELIOS sunt destinate atat pentru tratamentul corpului fizic cat si pentru tratatamentul corpului subtil al omului. Pentru acest motiv procedura de tratament pentru aplicare pe corpul fizic va trebui sa fie insotita si de o procedura speciala de tratament al corpului subtil.

Corpul fizic beneficiaza de la cosmeticele HELIOS de fitonutrientii naturali, pielea corpului si astfel intregul organism, fiind hranit cu nutrientii obtinuti din plante, fara coloranti artificiali, aditivi, E-uri, conservanti sau alte diverse substante chimice, daunatoare sanatatii. Procedura de tratatament pentru corpul fizic este asemanatoare cu cea specifica cosmeticelor  in general si este specificata pentru fiecare produs in parte.

 Corpul subtil, este alcatuit, dupa cum se cunoaste, din cele patru corpuri energetice, eteric, emotional, mental si spiritual, ce alcatuiesc impreuna aura energetica a corpului omenesc. Fiecare din aceasta formatiune energetica are vibratia ei proprie ce se poate armoniza cu vibratia specifica a unui cristal natural, obtinut din adancurile pamantului. Legatura dintre corpul energetic respectiv si energia trimisa de cristal este realizata prin centrul energetic, specific fiecarui corp energetic, care mai poarta denumirea de chakra. Corpul subtil se alimenteaza mereu cu energie si comunica prin cele sapte chakre principale, pozitionate in corpul eteric, dealungul coloanei vertebrale a corpului fizic. Astfel, procedura de tratament pentru corpul subtil, se realizeaza in paralel cu procedura de tratament pentru corpul fizic, utilizand produsul cosmetic HELIOS,  specific pentru fiecare procedura in parte. Este o procedura moderna si complexa, rezultata din aceasta fericita imbinare a masajului clasic cu meditatia si  cristaloterapia. In timp ce aplicam produsul cosmetic HELIOS pe corpul fizic (ulei de masaj, crema, etc), va trebui sa invocam in gand sau cu voce tare o rugaciune pentru chemarea energiei specifice culorii razei de lumina a cristalului respectiv, rugaciune adecvata fiecarei culori in parte si sa ramanem cateva clipe in stare de relaxare totala, vizualizand mental energia razelor colorate care curg catre chakra, centrul energetic al corpului eteric.

Prin utilizarea cosmeticelor HELIOS, energizate cu cristale, propunem de fapt sa acordam cateva minute pentru sufletul nostru si sa ne manifestam astfel cateva clipe de iubire divina. Si ce ocazie minunata avem ca atunci cand ne ingrijim si ne iubim corpul nostru fizic sa ne redescoperim pentru cateva minute si corpul subtil si sa constientizam legatura noastra permanenta cu divinitatea. Cele cateva clipe de relaxare petrecute in compania cosmeticelor HELIOS ne vor curata de toxine si energii negative si ne vor umple de energii pozitive, atat de necesare evolutiei noastre spirituale.

Cu drag BIO VIVO

Acest articol a fost publicat în Viata spirituala și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu