Fericirea Prin Bunătate

be kind

Dacă vom acționa cu bunătate, s-ar putea părea că punem fericirea altcuiva înainte de a noastră, dar în practică, nu funcționează în acest fel. Fiind buni, invariabil ne simtim bine, ne ridicam vibratia și ne hrănim spiritual. Toată lumea beneficiaza.

In viata primesti ceea ce dai. Deci, fi doar politicos și amabil în comportament și la fel se va intoarce la tine. Fiind bun cu tine insuti este la fel de important in a fi bun cu ceilalți. Nu fi aspru cu tine și ofera-ti spatiu pentru greselile banale in viata. Noi învățăm numai prin comiterea de greșeli. Învața din experiență și mergi mai departe în direcția pozitivă.

Alaturati-va cu amabilitate in categoria celor buni cu urmatorul angajament:

Ca o persoană buna, eu sunt iubitor, atent, plin de compasiune, empatic și generos cu toate creaturile lui Dumnezeu, fie ele plante, animale sau oameni. Sunt grijuliu și ma gandesc întotdeauna cu privire la modul în care comportamentul meu ii afecteaza pe altii. Îmi pasă cum se simt alții, de aceea ofer și iert. Ca o persoană buna, fac fapte bune și ii ajut pe alții, fără gândul vreunei recompense.

Este posibil să ne imaginăm o lume în care toată lumea isi arată bunătatea reciproc? Este bunătatea ceva ce putem învăța? Ce putem face pentru a deveni mai buni?

Va rugam sa dati Share si Reblog pentru a ne ajuta să răspândim acest mod de viata prin care avem acces la fericire prin bunatate. Un cat de Mic act de bunătate poate aduce zâmbetul pe milioane de fețe. Este primul pas catre fericire.

Originalul articolului îl găsiți aici:

Happiness Through Kindness(About Us).

Acest articol a fost publicat în Viata spirituala și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Fericirea Prin Bunătate

 1. calinakimu zice:

  O mică completare…
  In finalul invocatiei binelui se spune…”fără gândul vreunei recompense”… Dar in expunerea de motive pentru care este „bine” sa fim buni…se spune că binele făcut altora…se „întoarce”. Această „întoarcere”… nu este o „recompensă” ?

  Apreciază

 2. biaskitchen zice:

  Reblogged this on mypassioniscooking and commented:
  Este posibil să ne imaginăm o lume în care toată lumea isi arată bunătatea reciproc? Este bunătatea ceva ce putem învăța? Ce putem face pentru a deveni mai buni?

  Apreciază

 3. baletalessia zice:

  Reblogged this on baletalessia and commented:
  Un cat de Mic act de bunătate poate aduce zâmbetul pe milioane de fețe. Este primul pas catre fericire.

  Apreciază

 4. Biovivo zice:

  Afirmatia „binele facut altora… se intoarce” este o Lege a Divinitatii Universale. Important este ca Tu sa nu te gandesti la recompensa atunci cand faci bine. Recompensa va veni atunci cand asta nu este pentru tine un scop. Este o recompensa divina nu o recompensa ceruta. Este o stare pentru ca bunatatea este tot o stare.

  Apreciază

  • Alex Vivat zice:

   Ne înconjoară o lume alterată de materialism, zgârcenie, individualism . Oamenilor le place să fie centrul universului, să primească like pentru ce au, nu pentru ce sunt. Astfel, la mare căutare e look-ul, mall-ul, distracția, terasa, mașina și muzică tare .Totuşi, niciodată oamenii n-au fost mai singuri ca acum. Căștile în urechi, telefonul personal cu internet pe el, nu fac decât să accentueze singurătatea celor care nu știu să se limiteze la strictul necesar. Noi suntem cei ce pot să facă lucruri bune și de folos nu doar nouă ci celor din jurul nostru, astfel ne vom bucura și noi 🙂

   Apreciază

 5. Pingback: Fericirea Prin Bunătate | The Mini Chef

 6. Ralu Daniela zice:

  Reblogged this on REGĂSIRE.

  Apreciază

 7. Biovivo zice:

  Multumim Alex pentru comentariul tau. Asa este, cum spui. Dar toata aceasta lume alterata ce ne inconjoara face parte din viata. Asa este viata, are de toate, materialism si spirit, individualism si unitate, distractie zgomotoasa dar si tacere. Este optiunea fiecaruia de a-si alege starea in care vrea sa-si traiasca viata. Diavolul nu este alceva decat un inger decazut. Dar OMUL este cel care a creat aceasta lume alterata si tot El este cel care poate crea o lume mai buna. Daca vom fi buni cu noi si cu cei din jurul nostru, daca nu vom mai judeca greselile noastre si ale altora, daca vom adopta o stare de iubire catre toate fiintele lumii atunci si lumea ce ne inconjoara va fi la fel.

  Apreciază

 8. Pingback: Fericirea Prin Bunătate | Bio Vivo Terapii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s