Carne de cereale feliata Pizzotera Affumicata

sandwich vegan

 

 

 

 

 

 

Descriere produs: “Pizzotera affumicata” este o varietate de pizza cu blatul gros de 1,5 cm pe care se așează din abundență mult prosciutto ce se acoperă cu roșii și mozzarela, precum și alte ingrediente ca pesto, oregano, etc, apoi se introduce în cuptor.

Produsul vegan propus de BIO VIVO îndeplinește toate plăcerile gustului de “pizzotera afumicata”, fără asocierea cu multele calorii sau grăsimi saturate ale variantei originale. Produsul este ambalat în vid. Nu necesită păstrarea la frig. După deschidere se conservă la frigider și se consumă în maxim 4 zile. Produs certificat bio și controlat de ICEA Italia.

Ingrediente: Gluten de grâu, făină de linte, făină de soia, ierburi aromatice (dafin), vinete, boia de ardei, apă, sare afumată.

Valori nutriționale la 100 grame: proteine 22 g., grăsimi saturate 0 g., grăsimi trans 0 g, colesterol 0 g., sodiu 1 mg., potasiu 80 mg., fibre 1 g., zahăr 0 g., calciu 4%, fier 30%.

Valoare energetică: 155 Kcal

Modul de preparare: Se poate prepara un sandwich rece sau cald, cu diverse legume de sezon, condimentate după preferințe. Se poate servi și prăjit la tigaie, cu un sos de ulei de măsline extravirgin, usturoi zdrobit, salvie, și câteva picături de lămâie. Se servește cu pâine prăjită sau cu o garnitură separată , la alegere.

                                                                                                                

Pentru alte rețete accesați https://biovivoblog.wordpress.com/category/rețete/

Gramaj 100 g. Preț 26 ron. Pentru comenzi vă rugăm să ne scrieți la adresa de mail office@biovivo.ro, biovivo1@gmail.com.

V-ați obișnuit cu o gustare la mijlocul dimineții sau după-amiaza târziu, cu un sandwich umplut cu felii de șuncă? Ei bine, Pizzotera Affumicata este exact ce îți trebuie! Alegeți bunătatea naturală a unei felii de carne de cereale, asezonati-o în funcție de preferințele personale și aveți un sandwich sănătos și delicios!

Carnea de cereale Pizzotera Affumicata are o valoare nutritivă similară cu carnea dar este integral realizată din legume și este perfectă pentru cei care doresc să aibă un aliment sănătos, gustos și hrănitor. Mai presus de toate, este un substitut bun pentru cei care decid să limiteze sau să elimine din alimentația lor consumul de carne și peste și în același timp doresc să urmeze un regim alimentar fără grăsimi și colesterol.

Pentru rețeta pe care o propunem astăzi aveți nevoie de 100 g.carne de cereale feliată Pizzotera Affumicata, 2 buc. Chifle pentru kebab, 4 buc. frunze de salată, 100 g maioneză de avocado, ulei de măsline extravirgin, ierburi aromatice (după preferințe: oregano, busuioc, cimbru, maghiran, etc.), 2 buc. Ceapă verde, 100 g roșii cherry.

salata bio

Încălzim chiflele pentru kebab în prăjitorul de pâine (timp 3 minute) sau în cuptorul preîncălzit (timp de 1 minut) apoi tăiem cu cuțitul de-a lungul conturului și umplem cu o frunză de salată, adăugăm maioneză, punem deasupra încă o frunză de salată și câte 2 felii de carne de cereale Pizzotera Affumicata. Mai adăugăm ceapă tăiată bucățele, roșiile tăiate în jumătăți, asezonam cu ulei de măsline și ierburi aromatice și servim.

Pizzotera Affumicata

 

 

 

 

 

 

Pizzotera affumicata vegan

Vegan smoked slices

 

 

 

 
Va dorim Pofta Buna!

Acest articol a fost publicat în Alimente bio și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Carne de cereale feliata Pizzotera Affumicata

  1. Pingback: Update | biovivoblog

  2. Pingback: Food Revolution Day 2014 | The Mini Chef

  3. Pingback: UPDATE CONCURS CU PREMII „MENS SANA ÎN CORPORE SANO” -Alimente sănătoase | biovivoblog

Lasă un comentariu