COSMETICELE CU ENERGIE DIVINA

Produsele cosmetice, destinate a interactiona in modul cel mai direct cu corpul uman, participa astfel la starea de sanatate a oamenilor la fel ca si produsele alimentare. Cand mancam, introducem in organismul nostru atat nutrientii alimentari cat si energia divina luata de la soare de catre plantele existente in alimente. Pentru ca am ales sa mancam bio, pentru siguranta sanatatii noastre, este normal sa alegem si cosmetice bio. La prima vedere pare un lucru simplu, pentru sofisticatele linii de produs cosmetice, sa utilizeze ingredientele naturale in locul celor chimice. Problema este cum sunt facute aceste ingrediente naturale provenite din agricultura bio. Marea majoritate a firmelor care produc si cosmetice bio apeleaza la agricultura ecologica de unde achizitioneaza plantele necesare esentelor naturale. Producerea esentelor din plante, pentru a fi utilizate ca remedii ale corpului omenesc, este o indeletnicire din timpuri stravechi. Strabunii nostri aveau stiinta de a transfera din plante odata cu esentele si energia divina preluata de la soare. Celebrul alchimist Paracelsius inca din anul 1500 preciza ca remediul sanatatii cu ajutorul plantelor incepe de la modul de pregatire a terenului si de la modul de cultivare a plantelor. In primul rand, terenul pe care se cultiva trebuie sa fie departe de sursele de poluare si de solurile contaminate cu substante chimice. Culturile din plante destinate producerii acestor esente sunt organizate in forme circulare si nu in forme liniare.
Cultivare Mandala
Astfel razele de soare, invaluie complet planta care va capta mai multa energie solara, iar oxigenarea se va produce mult mai eficient. Cultura circulara si spatiile ample atent pregatite, dau plantelor posibilitatea sa creasca drept si in acest fel centrele lor energetice (chakrele plantelor) vor fi expuse mai bine razelor solare si se vor incarca cu mai multa energie. Stim cu totii ca planta este de fapt una din minunile divine care prin captarea energiei solare, activeaza clorofila din samanta sa primara pentru ca impreuna cu apa extrasa din pamant si oxigenul preluat din atmosfera sa realizeze fotosinteza, procesul natural prin care se obtin nutrientii folositi de oameni pentru alimentatie sau pentru esentele destinate remediilor corpului. Dupa recoltare se trece la pregatirea lor pentru a transfera intregul pachet de energie inglobat in masa vegetala, catre o apa pura, o apa vie scoasa din adancuri, ce va deveni in final esenta plantei. Operatiile de pregatire in functie de tipul de planta, pot cuprinde uscarea naturala si/sau macinarea prin zdrobire manuala precum si hidratarea lor in apa pura. Mana omului in contact cu planta intervine in acest proces si prin transferarea energiei sale divine ce are aceasi sursa ca energia solara din planta. Urmeaza distilarea si ambalarea in recipienti etansi din sticla pentru a pastra elixirul plantei pana la introducerea in liniile de productie ale cosmeticelor. Parfumul sau crema obtinuta cu ingredientele astfel create, vor transfera corpului nostru toata sanatatea si energia divina a plantelor naturale. Trebuie sa fim constienti, ca atunci cand folosim pe corpul nostru un produs cosmetic nu facem altceva decat sa ne hranim pielea corpului tot asa cum ne hranim atunci cand mancam. Exista astazi in Italia, o universitate a esentelor din plante ce a pastrat aceasta traditie straveche pentru obtinerea esentelor naturale din care se realizeaza produsele cosmetice. Un astfel de produs realizat cu dragoste de natura si credinta divina, veti gasi la BIO VIVO ce lanseaza in Romania linia de cosmetice naturale si bio cu ocazia targului Fashion Matters .

BIO VIVO

Acest articol a fost publicat în Viata Bio și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la COSMETICELE CU ENERGIE DIVINA

  1. Pingback: Cosmeticele cu energie divina | mypassioniscooking

  2. Pingback: BIO VIVO la Targul Fashion Matters in weekendul acesta | biovivoblog

  3. Pingback: BIO VIVO la Fashion Matters Fair- Get Healthy and Beautiful Edition 2013 | biovivoblog

  4. Pingback: Povestea de succes a slabitului sanatos | biovivoblog

Lasă un comentariu